زمان مطالعه: 4 دقیقه

خالی کردن حساب مردم از داخل زندان

۲ کلاهبردار حرفه‌ای که از داخل زندان با شگردی خاص دست به کلاهبرداری می زدند، دستگیر شدند.
21 دی 1397
شناسه : 11605
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/11605
16574+
بالا
۲ کلاهبردار حرفه‌ای که از داخل زندان با شگردی خاص دست به کلاهبرداری می زدند، دستگیر شدند.

سرهنگ قاسم دستخال رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به ارجاع پرونده‌ای از دادگاه لواسانات مبنی بر شناسایی و دستگیری ۲ کلاهبردار که از داخل زندان اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کردند، گفت: یکی از مالباختگان این پرونده با تماس با پلیس اعلام کرد که ساعت ۱۷:۰۰ روز بیست هشتم مهرماه سال جاری، فردی که خود را از عوامل حسابداری بیمارستان معرفی می‌کرد با من تماس گرفت و گفت که بخشی از حقوق رئیس بیمارستان به اشتباه به حساب من واریز شده و به همین علت حسابم مسدوده شده است. او درخواست کرد که برای اصلاح تراکنش و همچنین رفع مسدوی حسابم به دستگاه ATM مراجعه کنم. پس از مراجعه به دستگاه ATM و استعلام موجودی حسابم، مشاهده کردم که مبلغی به حسابم منتقل نشده بود و ضمن تماس با وی گفتم که وجهی به حسابم منتقل نشده است که آن فرد به من گفت، پول در حساب مسدود شده و قابل رویت نیست. همچنین کدی را که با صفر شروع می‌شد به من داد و از من خواست که کد را در قسمت انتقال پول وارد کنم و مدت ۵ ثانیه دکمه ثبت را نگه دارم، ولی پس از این کار متوجه شدم که کد اعلام شماره کارت بوده و مبلغ ۲۹ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۲۹۸ ریال از حسابم کسر شده است.

سرهنگ دست خال افزود: در تحقیقات، انجام شده رد پایی یکی از مجرمان حرفه‌ای که در زندان محبوس بود به دست آمد و با دستور قضائی متهم از زندن دعوت و تحت بازجویی اولیه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه متهم در ابتدا منکر ارتکاب هر جرمی بود، گفت: متهم پس از مشاهده دلایل و مدارک لب به اعتراف گشود و اقرار کرد که کلاهبرداری را یکی از هم سلولی هایش انجام داده است، ولی مبلغ به حساب وی واریز شده است.

رییس پایگاه یکم پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: با دستگیری متهم دوم و تحقیقات تکمیلی پلیسی، تا کنون ۶ نفر از مالباختکان از اقصی نقاط کشور مانند استان‌های مرکزی، همدان و تهران که به همین شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند شناسایی شده اند و شناسایی سایر مالباختگان در دستور کار قرار دارد.

 

ارسال نظر