زمان مطالعه: 3 دقیقه

سرقت خودرو با اسلحه کلت

اعضای باندی که با اسلحه کلت و زخمی کردن رانندگان، خودروها را سرقت می کرد از سوی پلیس زاهدان دستگیر شدند.
01 دی 1397
شناسه : 11339
منبع:
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری با
تلگرام گوگل پلاس
لینک
https://hadese24.ir/news/11339
20546+
بالا
اعضای باندی که با اسلحه کلت و زخمی کردن رانندگان، خودروها را سرقت می کرد از سوی پلیس زاهدان دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان درباره پرونده انهدام یک باند سرقت مسلحانه و خشن در زاهدان گفت: با دریافت گزارشی مبنی بر سرقت مسلحانه خودروی پژو ۴۰۵ در محور " زاهدان – زابل " در مردادماه سال جاری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت. در بررسی اظهارات راننده مالباخته مشخص شد سه مرد جوان خودرو او را به مقصد شهرستان " زابل " دربست کرایه کرده و در بین راه در محلی خلوت با یک قبضه سلاح کلت قصد زورگیری خودرو را داشتند که با مقاومت راننده یک گلوله به کتفش شلیک کرده و خودرو را به سرقت بردند.

وی گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی پس از بررسی اظهارات مال باخته تحقیقات گسترده‌ای را برای دستگیری عاملان این سرقت مسلحانه آغاز تا اینکه هفته گذشته با هوشیاری یکی از تیم‌های پلیس آگاهی خودروی مسروقه که با پلاک مخدوش در یکی از خیابان‌های شهر زاهدان در تردد بود شناسایی شد. راننده این خودرو پس از انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی‌های به عمل آمده اعلام کرد که خودرو را مدتی پیش از سه مرد جوان خریداری کرده و هیچ ارتباطی با اعضای این باند ندارد.

وی بیان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با سرنخ‌های جدید تحقیقات میدانی گسترده‌ای را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی عاملان این سرقت مسلحانه را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی و در اقدامی ضربتی درحاشیه شهر زاهدان دستگیر کردند.

سردار قنبری ادامه داد: با توجه به گزارش سرقت‌های مشابه در شهر زاهدان و شهر‌های مجاور تحقیقات از اعضای این باند سرقت‌های خشن مسلحانه با هماهنگی مقام قضائی برای کشف جرایم احتمالی و دیگر همدستان آن‌ها ادامه دارد.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: پلیس اجازه نخواهد داد مجرمان و مخلان نظم و امنیت آسایش شهروندان را پایمال کنند و در صورت هر گونه اقدام غیر قانونی با هنجار شکنان برخورد قاطع خواهد شد.

ارسال نظر