حادثه 24 - رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با تأکید بر معرفی معلم تراز گفت: در این رابطه باید شاخصها اعلام شود البته قانون رتبه بندی معلمان بهترین فرصت برای این موضوع و ارزشگذاری زحمات آنان است.
محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش امروز در نشست «ارائه و نقد الگوی اجراییسازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» اظهار کرد: استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در آموزش و پرورش به عنوان یک تکلیف تعیین شده است همچنین در مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش، شاخصها تدوین و اعلام شده است که نبض آموزش و پرورش با رصد این شاخصها باید مشکل گرفته تا اگر انحرافی اتفاق افتاده مشخص شود.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش افزود: در حوزه دانشآموزان، رصد و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی صرفاً در پایه دوازدهم به صورت دقیق و براساس امتحانات نهایی انجام میشود تا بدانیم وضعیت دانشآموزان به چه صورت است؛ بر این اساس همواره اعلام میکردیم معدل دانشآموزان ۱۲ است، فارغ از اینکه آینده دانشآموز در کنکور رقم میخورد.
زارعی بیان کرد: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی فرصت مناسبی برای خروج آموزش و پرورش از این گرفتاری است، برای اطلاع از وضعیت دانشآموزان در سایر دورههای تحصیلی رصد دقیقی نداریم و آنچه به ما گزارش میشود براساس نتایج آزمونهای بینالمللی تیمز و پرلز است، آزمون پیشرفت تحصیلی میتواند به رصد دانشآموزان کمک کند.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش ادامه داد: در فرایند رتبه بندی ابتدا همکاران نسبت به شایستگیها خود اظهاری و مدارک را بارگذاری کردند و پس از آن مدیران مدارس که بیشترین تعامل را با معلمان دارند نسبت به این خوداظهاری، گزارشی را به ارزیابان ارائه دادند.
وی گفت: ۶۰۰ هزار نفر از فرهنگیان ارزیابی شدهاند و میتوانند براساس کارنامه تولید شده، تعیین رتبه شوند همچنین بازخورد شایستگیها به صورت نقاط قوت، قابل قبول و نیازمند توسعه به هر معلم ارائه میشود تا ضعفها و نقاط قوت کار خود را بداند.
آخرین اخبار اجتماعی را در صفحه اخبار اجتماعی حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.