نیش عقرب جان دختر دزفولی را گرفت

زینب دختری ۲۲ ساله اهل روستای سزار دزفول به دلیل عقرب زدگی و اطلاع رسانی دیرهنگام به اورژانس جان باخت تا بار دیگر توجه‌ها به بخش محروم شهیون جلب شود.
تاریخ: 12 خرداد 1400
شناسه: 75854

حادثه 24 - زینب دختری ۲۲ ساله اهل روستای سزار دزفول به دلیل عقرب زدگی و اطلاع رسانی دیرهنگام به اورژانس جان باخت تا بار دیگر توجه‌ها به بخش محروم شهیون جلب شود.

عقرب ساعت چهار صبح دختر ۲۲ ساله سزاری را نیش می‌زند؛ پدر معلول این دختر برای اطلاع‌رسانی موضوع به مراکز بهداشتی درمانی تلاش می‌کند؛ تلاشی نافرجام چراکه خطوط آنتن نمی‌دهند.

دختر بی‌پناه از درد به خود می‌پیچد و اهل منزل ۱۱ صبح موفق به تماس با مرکز بهداشت باغچه‌بان شهیون می‌شوند و شرح ماجرا را توضیح می‌دهند.

عموی دختر می‌گوید ساعت ۱۱ موضوع را به اطلاع مرکز بهداشت رساندیم ولی ساعت ۱۷ آمبولانس به روستای لیوس رسید؛ با توجه به مسیر ناهموار آمبولانس اعلام کرد تحویل بیمار از مقابل منزل در روستای سزار ممکن نیست، به ناچار اهالی دختر ۲۲ ساله را به آمبولانس در ۹ کیلومتری روستا تحویل دادند.

حمید اسماعیلی سزاری با بیان اینکه آمبولانس اقدام درمانی لازم را حین حرکت به سمت بهداشت باغچه بان انجام نداده است، می‌افزاید: وقتی به بهداشت باغچه بان رسیدیم هم کاری از پیش نبردیم چراکه گفتند بیمار باید به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شود.

 درنهایت طبق گفته عموی این دختر، بیمار عقرب گزیده توسط بردار ۱۸ ساله‌اش با موتورسیکلت از بهداشت باغچه‌بان به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل می‌شود ولی افسوس که زمان گذشته و زهر در تمام بدن دختر بیچاره پخش شده است.

دختر ۲۲ ساله به دلیل اطلاع رسانی دیرهنگام جان می‌بازد اگرچه عموی دختر می‌گوید موضوع از طریق قضایی توسط خانواده‌اش در حال پیگیری  است.

موضوع از اورژانس شهرستان دزفول پیگیری می‌شود که می‌گویند هیچگونه کوتاهی درخصوص این ماموریت صورت نگرفته، با این وجود پرونده این بیمار توسط کمیسیون پزشکی بیمارستان بزرگ دزفول در حال بررسی‌ است و به دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول، تمام زوایای ماموریت بررسی خواهند شد.

رضا پورآیین رییس مرکز بهداشت دزفول نیز درخصوص نحوه عملکرد بهداشت در این مورد با بیان اینکه تزریق پادزهر عقرب طبق دستورالعمل وظیفه بهداشت نیست، می‌گوید: گزش‌ها یک موضوع اورژانسی هستند و بیماران باید در کمترین زمان ممکن به مراکز درمانی منتقل شوند.

بنا به گفته او هنگام گزش‌ها، باید قبل از گذشت ۶ ساعت نسبت به تزریق پادزهر اقدام شود؛ خبردهی و اطلاع رسانی درخصوص این مورد دیر انجام شده و کاری از پرسنل بهداشت هم برنمی‌آمد.ا

در همین رابطه