نامه به روحانی درباره مرگ کودک یازده ساله دیری

جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس در نامه ای به رییس جمهور نسبت به ادامه سیاست‌ها و شرایطِ کنونی جامعه ابراز نگرانی کردند.
تاریخ: 28 مهر 1399
شناسه: 58417

 حادثه 24 - جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس در نامه ای به رییس جمهور نسبت به ادامه سیاست‌ها و شرایطِ کنونی جامعه ابراز نگرانی کردند.

جناب آقای دکتر حسن روحانی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام

چهل و یک سال پیش در این کشور، به نام مستضعفان و محرومان، انقلابی اسلامی به وقوع پیوست که محرومان و ستمدیدگان را به پایانِ بی عدالتی نوید می‌داد و امید را در دل‌ها زنده می‌کرد. اما امروز، پس از گذشت چهار دهه از عمر انقلاب همچنان شاهد زندگی مردم در جزیره‌ی فقر و ادامه‌ی تباه شدنِ محرومان در غل و زنجیرِ فقر و فساد و تبعیض و بی عدالتی هستیم.

ما جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس، نگرانی عمیق خود را از ادامه‌ی سیاست‌ها و شرایطِ کنونی جامعه اعلام می‌نماییم. فقر، بیکاری، تورم لجام گسیخته، فساد، تبعیض و بی عدالتی، بنیان‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه‌ی ایرانی را هدف قرار داده است. حادثه‌ی غم انگیز پرپر شدن محمد، کودک یازده ساله‌ی دیری، یکی از پیامد‌های شرایط نابسامان موجود کشور است. سوال مردم این دیار این است که چرا خانواده‌ای که در چند کیلومتری یکی از کانون‌های بزرگ اقتصادی کشور زندگی می‌کند باید اینچنین دچار فقر و فلاکت باشد! محمد فقط یکی از میلیون‌ها ایرانیِ قربانیِ سیاست‌ها و مدیریتِ فعلی است و متاسفانه روزانه شاهد صد‌ها اخبارِ ناگوارِ اینچنینی در کشور هستیم. اخباری که شنیدنش دل هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد و اگر مسلمانی آن را بشنود و از دردش بمیرد رواست.

ما دلایلِ اصلی فقر جامعه ایرانی را سیاست‌های نادرست اقتصادی و عمیق‌تر شدنِ شکافِ میانِ مسئولین و مردم می‌دانیم. امروز، بازگشت به مردم و مردم گرایی، هم مطالبه مردم و هم لازمه و پشتوانه‌ی استمرار نظام است. ما نگرانیم که ادامه‌ی این شرایط اقتصادی و اجتماعی، باعث طغیان خشم‌های فرو خفته‌ی توده‌های مردم شود که آنگاه نه از تاک نشانی ماند و نه از تاک نشان.

سرچشمه شاید گرفتن به بیل، چو پر شد نشاید گذشتن به پیل.

اگرچه بسیاری از مشکلاتِ موجود در استانِ بوشهر نیز مشابه مشکلاتی است که در سایر نقاط کشور وجود دارد و وابسته به تصمیماتِ کلانِ ملی است، اما این استان برای پیشرفت و توسعه نیازمند مدیرانی شایسته است. اینجا لازم است صنایع بزرگِ موجود در استان، صنایع بزرگ نفت و گاز، مجتمع‌های پتروشیمی و پالایشگاهی مستقر در استان به نحو مناسبی به ایفای مسئولیت اجتماعی خویش بپردازند. توجه و اهتمام جدی به توسعه‌ی اقتصادی استان زرخیز بوشهر و تشکیل صندوق توسعه‌ی استانی از محل بخشی از درآمد‌های حاصل از این استان از جمله نفت، گاز، صنایع پتروشیمی، گمرک و دریا، از مطالباتِ جدی ماست که امیدواریم تدابیر شایسته‌ای در این خصوص اندیشیده شود.

در پایان، ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه کمک به رفع دغدغه‌های مردم، از همه تلاش‌هایی که منجر به رضایت مردم شود استقبال کرده و برای دولتِ محترم تدبیر و امید آرزوی توفیق می‌نماید.

با احترام

جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه خلیج فارس

اسامی امضا کنندگان:
۱. آذری احمد
۲. آذین رضا
۳. آورا عبداله
۴. احمدپور فاطمه
۵. الهیاری حسن
۶. باقری بردی علی
۷. باقری دارا
۸. بحری خداداد
۹. بحرینی زاده منیژه
۱۰. پارسا حجت
۱۱. پاکیزه علی
۱۲. تخته فرخنده
۱۳. تماری اسماعیل
۱۴. جوکار مهناز
۱۵. حاجیانی پرویز
۱۶. حسین پور عبدالکریم
۱۷. حسینی سیدجواد
۱۸. حمیدیان پور فخریه
۱۹. حیدری ابراهیم
۲۰. حیدری جهانگیر
۲۱. داودی رضا
۲۲. رسولی سعید
۲۳. رسولی علی
۲۴. رضایی لیلا
۲۵. ستوده ابراهیم
۲۶. شرف دینی رضا
۲۷. شیرزادی احمد
۲۸. صابری داریوش
۲۹. صادقی پور حمید رضا
۳۰. صنعتی علی محمد
۳۱. عباسی عباس
۳۲. عطایی علیرضا
۳۳. علوی سهیلا
۳۴. گلستانه سید موسی
۳۵. لک فضل اله
۳۶. محمدی خسرو
۳۷. محمدی زاده محمدرضا
۳۸. مرشدی وحید
۳۹. منصوری سید رضا
۴۰. منصوری مقدم محمد
۴۱. نفیسی محمود
۴۲. یزدان پناه طاهر

 

در همین رابطه