راز لاغری شگفت انگیز ادل چه بود؟

اوایل ماه گذشته، خواننده برنده گرمی، ادل، با آپلود چند عکس از خود در اینستاگرام، هواداران خود را شوکه کرد. وی در این عکس‌ها لباسی تیره به تن داشت و به شدت وزن کم کرده بود.
تاریخ: 20 خرداد 1399
شناسه: 32962

حادثه 24 - اوایل ماه گذشته، خواننده برنده گرمی، ادل، با آپلود چند عکس از خود در اینستاگرام، هواداران خود را شوکه کرد. وی در این عکس‌ها لباسی تیره به تن داشت و به شدت وزن کم کرده بود.

برای افرادی که در شبکه‌های اجتماعی ادل را دنبال می‌کنند، موضوعی مخفی نیست که این خواننده تمرین‌های ورزشی زیادی انجام داده و عادت‌های غذایی خود را تغییر داده است. با این حال، از دست دادن وزن وی هنوز به عنوان یک شوک بزرگ مطرح است. زیرا او به وضوح وزن زیادی را از دست داده است.

راز کاهش وزن او، رژیم غذایی سیرت فود است، یک برنامه غذایی که عمدتا شامل سبزیجات سبزبرگ، برخی آجیل‌ها، انواع توت‌ها، ادویه جات، ترشی جات، قهوه و چای است. طرفداران این رژیم می‌گویند که اساساً غذا‌هایی که می‌توانند به عنوان "فعال کننده سیرتوئین" عمل کنند می‌توانند باعث کاهش وزن، سلامت و حتی محافظت از سلول‌ها شوند.

سیرتوئین‌ها پروتئین‌هایی هستند که در غذا‌های گیاهی خاصی یافت می‌شوند که با سلامت همراه هستند، زیرا فرآیند‌های سلولی را تنظیم می‌کنند و به حفظ تعادل داخلی بدن معروف به هوموستاز کمک می‌کنند. اگرچه شواهد زیادی وجود ندارد که نشان می‌دهد رژیم غذایی سیرت فود واقعاً مؤثر است، اما توصیفاتی وجود دارد که ادعای کارآیی آن در کاهش وزن را دارند.

طرفداران این رژیم همچنین معتقدند با خوردن غذا‌های توصیه شده در این رژیم، فرد با کاهش میل به خوردن غذا و کاهش گرسنگی و کاهش ذخیره چربی، کاهش استرس اکسیداتیو و التهاب رو به رو می‌شود. همچنین گفته می‌شود رژیم غذایی سیرت فود به ساخت عضلات و حمایت از سطح انسولین سالم کمک می‌کند.

رژیم غذایی سیرت فود بر لزوم خوردن میوه و سبزیجات تأکید می‌کند، بنابراین جای تعجب ندارد که چرا این یک نوع رژیم سالم محسوب می‌شود. میوه‌ها و سبزیجات سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌هایی هستند که برای بدن مفید هستند. چربی‌های سالم حاصل از گردو و روغن زیتون نیز باعث تقویت سلامت قلب می‌شوند.

سرانجام، از آنجا که رژیم غذایی سیرت فود شامل خوردن پروتئین‌های گیاهی است، پیروان این برنامه غذایی به تدریج مصرف گوشت خود را کاهش می‌دهند و این روشی مناسب برای کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌های مرتبط با گوشت‌های فراوری شده مانند سرطان و بیماری‌های قلبی است.

در همین رابطه