پشت پرده برچسب اموال روی قاشق‌های قاجاری کاخ گلستان

روابط عمومی کاخ گلستان در توضیح چرایی برچسب خوردن قاشق‌های مربوط به زمان قاجار در کاخ گلستان گفت: این برچسب‌ها اموال مربوط به ۴۰ سال پیش است و آن زمان اموال کاخ گلستان در اختیار وزارت امور اقتصاد و دارایی بود.
تاریخ: 14 مهر 1398
شناسه: 26027

حادثه 24 - روابط عمومی کاخ گلستان در توضیح چرایی برچسب خوردن قاشق‌های مربوط به زمان قاجار در کاخ گلستان گفت: این برچسب‌ها اموال مربوط به ۴۰ سال پیش است و آن زمان اموال کاخ گلستان در اختیار وزارت امور اقتصاد و دارایی بود.

در چند روز گذشته عکسی در فضای مجازی دست به دست می‌شود با این عنوان: «مسئولان کاخ گلستان به هدایای دوران قاجار برچسب اموال زده اند» که در آن چند قاشق و چنگال مربوط به دوره قاچاری که هم اکنون کاخ گلستان نگهداری می‌شود برچسب اموال خورده است.

کاوه معین پور، روابط عمومی کاخ گلستان در توضیح چرایی برجسب خوردن قاشق‌های مربوط به زمان قاجار در کاخ گلستان گفت: این برچسب‌های اموال مربوط به ۴۰ سال پیش است.

معین پور در ادامه بیان کرد: آن زمان اموال کاخ گلستان در اختیار وزارت امور اقتصاد و دارایی بود.

روابط عمومی کاخ گلستان در ادامه افزود: در آن زمان بحث کارشناسی نگهداری اموال در جریان نبوده و اموال برای مشخص بودن وضعیت تعلق آن‌ها برچسب می‌خورده است.

وی در ادامه افزود: شاهد این صحبت‌ها این است که هم اکنون وزارت امور اقتصاد و دارایی نداریم و این وزارت خانه برای سال‌ها پیش است.

در همین رابطه