حادثه 24 –فرمانده انتظامی استهبان از وقوع قتل یک مرد ۴۰ ساله به دست برادر ۴۶ سالهاش بر اثر اختلاف ملکی در شهر ایج این شهرستان خبر داد و گفت: متهم پس از ارتکاب قتل متواری شد اما در عملیات مأموران پلیس آگاهی دستگیر شد.
سرهنگ حجتاله احمدیان اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره قتل در زمینهای کشاورزی شهر ایج شهرستان استهبان و متواری شدن متهم، بررسی موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی و پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران در بررسیهای اولیه دریافتند که دو برادر ۴۰ و ۴۶ ساله به دلیل اختلاف ملکی با یکدیگر درگیر شدهاند که در جریان این درگیری، برادر ۴۶ ساله با یک قبضه سلاح کلاش به سمت برادر ۴۰ ساله تیراندازی کرده و او را به قتل رسانده است.
فرمانده انتظامی استهبان ادامه داد: متهم پس از ارتکاب قتل از محل متواری شد و مأموران پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی، تخصصی و اطلاعاتی، محل اختفای وی را در شهرستان سیرجان استان کرمان شناسایی کردند.
احمدیان گفت: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی و اخذ نیابت، به حاجیآباد اعزام شدند و با استفاده از اطلاعات بهدستآمده و انجام اقدامات فنی، موفق شدند متهم را به حوزه استحفاظی شهرستان هدایت کنند.
وی افزود: مأموران در ادامه در یک عملیات سریع، متهم را هنگام تردد در مسیر دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استهبان خاطرنشان کرد: در بازرسی از متهم، یک قبضه سلاح جنگی کلاش که در ارتکاب قتل استفاده شده بود، کشف شد و متهم پس از طی مراحل قانونی روانه زندان شد.
آخرین اخبار «حوادث فارس» را در صفحه حوادث فارس و حوادث شیراز حادثه 24 بخوانید.
کانال بله *حادثه ۲۴* را اینجا دنبال کنید