اولین عکس از گور دسته جمعی خانواده ای در پونک

رئیس کل دادگستری تهران برای رسیدگی دقیق به پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در سیمون بولیوار دستور ویژه ای صادر کرد.
تاریخ: 26 شهریور 1405
شناسه: 144097

حادثه 24 –رئیس کل دادگستری تهران برای رسیدگی دقیق به پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در سیمون بولیوار دستور ویژه ای صادر کرد.

به نقل از قوه قضاییه، ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان تهران، در رابطه با پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در محدوده سیمون بولیوار تهران، دستور رسیدگی ویژه و دقیق به این موضوع را صادر و تاکید کرد که نتیجه تحقیقات و اقدامات قضایی پس از تکمیل بررسی‌ها، به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

بر اساس گزارش‌های اولیه، اجساد ۳ زن و ۲ مرد که بنا بر اطلاعات موجود قربانی یک جنایت خانوادگی شده‌اند، ساعتی پیش در محدوده بلوار سیمون بولیوار تهران کشف شد.

عامل این جنایت دستگیر شده و در جریان تحقیقات، به قتل مادر، ۲ برادر و ۲ خواهر خود با استفاده از سلاح گرم اعتراف کرده است.

متهم در اظهارات خود مدعی شده که اجساد قربانیان را در عمق ۲۶ متری زمین دفن کرده است که پس از بررسی‌های انجام‌شده، اجساد کشف و از محل خارج شدند.

متهم در اظهارات اولیه خود، انگیزه این اقدام را مسائل مالی و ارث عنوان کرده است؛ رسیدگی قضایی به این پرونده ادامه دارد و اخبار تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

کانال بله *حادثه ۲۴* را اینجا دنبال کنید

در همین رابطه