حمله وحشتناک ۶ قلاده سگ به کودک ۹ ساله در سنندج

یکی از بستگان آراد با اشاره به شدت جراحات این کودک اظهار کرد: زخم‌های ناشی از گازگرفتگی عمیق است و کودک هم‌اکنون در بیمارستان کوثر سنندج تحت درمان قرار دارد.
تاریخ: 16 مرداد 1405
شناسه: 143807

حادثه 24 –یکی از بستگان آراد با اشاره به شدت جراحات این کودک اظهار کرد: زخم‌های ناشی از گازگرفتگی عمیق است و کودک هم‌اکنون در بیمارستان کوثر سنندج تحت درمان قرار دارد.

سنندج بار دیگر شاهد حمله سگ‌های بلاصاحب به یک کودک بود؛ این‌بار آراد ۹ ساله در شهرک زاگرس، هنگام بازی، هدف حمله چند قلاده سگ قرار گرفت و با جراحات ناشی از گازگرفتگی به بیمارستان منتقل شد؛ حادثه‌ای که بنا بر گفته خانواده، با دخالت مادربزرگ و کمک همسایگان و نجات کودک از میان گله سگ‌ها پایان یافت.

این حادثه تکراری در سنندج یک سؤال جدی را دوباره پیش روی مسئولان قرار داده است؛ چرا با وجود هشدارها و حوادث متعدد، حملات سگ‌های بلاصاحب در سنندج همچنان تکرار می‌شود؟

عصر روز پنجشنبه ۱۵ مرداد، آراد مجیدی، کودک ۹ ساله ساکن شهرک زاگرس سنندج، در حالی که مشغول بازی بود، با حمله چند قلاده سگ مواجه شد؛ حمله‌ای که به گفته یکی از بستگان این کودک، با حضور حدود ۶ قلاده سگ همراه بود و در جریان آن آراد از ناحیه شکم و لگن دچار جراحات ناشی از گازگرفتگی شد.

یکی از بستگان آراد با اشاره به شدت جراحات این کودک اظهار کرد: زخم‌های ناشی از گازگرفتگی عمیق است و کودک هم‌اکنون در بیمارستان کوثر سنندج تحت درمان قرار دارد.

وی افزود: مادربزرگ آراد با کمک همسایگان توانستند کودک را از میان سگ‌ها نجات دهند.

اما حادثه آراد را نمی‌توان صرفاً یک اتفاق جداگانه دانست؛ چراکه بر اساس حوادث گزارش‌شده در هفته‌های اخیر، این چهارمین مورد حمله گله‌های سگ به یک کودک در سنندج طی حدود یک ماه اخیر است؛ موضوعی که نگرانی خانواده‌ها درباره امنیت کودکان در محلات و فضاهای عمومی شهر را افزایش داده است.

آخرین اخبار «حوادث کردستان» را در صفحه حوادث کردستان و حوادث سنندج حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه