جزئیات حادثه در پالایشگاه ششم پارس جنوبی/  ۶ نفر مصدوم شدند

سخنگوی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: حادثه صبح امروز (دوشنبه چهارم خرداد) در محدوده پیمانکاری پالایشگاه ششم عسلویه، هنگام آواربرداری از بقایای جنگ تحمیلی رمضان، ۶ مصدوم بر جای گذاشت.
تاریخ: 04 خرداد 1405
شناسه: 143452

 حادثه 24 –سخنگوی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: حادثه صبح امروز (دوشنبه چهارم خرداد) در محدوده پیمانکاری پالایشگاه ششم عسلویه، هنگام آواربرداری از بقایای جنگ تحمیلی رمضان، ۶ مصدوم بر جای گذاشت.

ابراهیم عباسی دوشنبه چهارم خرداد با اشاره به وقوع حادثه صبح امروز دوشنبه، ۴ خرداد اظهار کرد: در جریان عملیات ایمن‌سازی و آواربرداری در محدودی اختصاصی پیمانکار در پالایشگاه ششم پارس جنوبی، حادثه‌ای رخ داد که با حضور و مشارکت به‌موقع و واکنش تخصصی تیم‌های مدیریت بحران، در کمترین زمان ممکن تحت کنترل قرار گرفت.

وی در تشریح جزئیات این رخداد افزود: این حادثه حوالی ساعت ۱۰:۰۰ صبح امروز، زمانی رخ داد که نیروها در محدودی اختصاصی و تحت مدیریت کامل مجموعه پیمانکار آواربرداری در حال پاک‌سازی بقایای تأسیسات آسیب‌دیده از دوران جنگ تحمیلی در محوطه پالایشگاه بودند. که بلافاصله پس از وقوع حادثه، تیم‌های واکنش سریع (ERT) و یگان آتش‌نشانی منطقه پارس جنوبی در محل حاضر شدند و با اتخاذ تدابیر ایمنی لازم، ضمن مهار کامل شرایط، از گسترش آن جلوگیری کردند.

سخنگوی مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: در این رخداد ۶ نفر از کارکنان شرکت پیمانکار دچار مصدومیت شدند که با اقدام فوری تیم‌های امداد و نجات، ۳ نفر از این عزیزان به‌صورت سرپایی مداوا شدند و ۳ نفر دیگر برای بررسی‌های تکمیلی و دریافت مراقبت‌های بیشتر به بیمارستان عسلویه منتقل شدند.

آخرین اخبار «حوادث بوشهر» را در صفحه حوادث بوشهر حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه