داستان عکسی متفاوت از رهبر انقلاب

عکس ها، خاطرات تلخ و شیرین را ثبت می کنند و سالها بعد که به آنها نگاهی می اندازیم آهی از سر گذر عمر می کشیم و پرت می شویم به سالهای دور. عکس ها همیشه پر از داستان بودند و در هر صحنه ای که توسط عکاس ثبت شده گفته ها و ناگفته های زیادی به چشم می خورد. این مقدمه را گفتم تا به ماجرای عکسی از رهبر انقلاب برسیم. عکسی که سالها پیش در زمان ریاست جمهوری حضرت آیت الله العظمی علی خامنه ای توسط منوچهر قلم چی عکاس پیشکسوت روزنامه اطلاعات ثبت شده است.
روزنامه نگار
تاریخ: 05 اسفند 1404
شناسه: 133296

حادثه 24 -عکس ها، خاطرات تلخ و شیرین را ثبت می کنند و سالها بعد که به آنها نگاهی می اندازیم آهی از سر گذر عمر می کشیم و پرت می شویم به سالهای دور. عکس ها همیشه پر از داستان بودند و در هر صحنه ای که توسط عکاس ثبت شده گفته ها و ناگفته های زیادی به چشم می خورد. این مقدمه را گفتم تا به ماجرای عکسی از رهبر انقلاب برسیم. عکسی که سالها پیش در زمان ریاست جمهوری حضرت آیت الله العظمی علی خامنه ای توسط منوچهر قلم چی عکاس پیشکسوت روزنامه اطلاعات ثبت شده است.

به گزارش حادثه 24 : عکس ها، فیلم ها و صوت های زیادی از رهبر انقلاب در فضای مجازی منتشر شده اما عکسی از ایشان منتشر شد که توجه کاربران را به خود جلب کرد. ایشان روی زمین نشسته اند و مشغول بو کردن یک دسته گل.

منوچهر قلم چی عکاس بازنشسته روزنامه اطلاعات این عکس را ثبت کرده است. او می گوید:  در دوران ریاست‌جمهوری آیت‌الله خامنه‌ای، به‌عنوان خبرنگار و عکاس، در بسیاری از سفرهای ایشان حضور داشتم؛ از جبهه‌ها گرفته تا شهرها و استان‌های مختلف کشور. ۲۷ خرداد سال ۱۳۶۶، هم‌زمان با سالروز تشکیل جهاد سازندگی، ایشان تصمیم گرفتند از یکی از روستاهای اطراف بوئین‌زهرا که جهاد سازندگی در آن فعالیت‌های عمرانی و سازندگی انجام داده بود، بازدید کنند. ما نیز در آن سفر همراهشان بودیم.

او در ادامه عنوان کرد: در جریان این بازدید، مسئولان جهاد و اهالی روستا با ایشان دیدار کردند و هر کدام خواسته‌ها و مسائل خود را مطرح می‌کردند. در همین میان، یکی از اهالی چند شاخه گل محمدی به آیت‌الله خامنه‌ای هدیه داد. ایشان گل‌ها را در دست گرفتند و مشغول بوییدن آن‌ها شدند و من همان لحظه این قاب را ثبت کردم.

این عکاس پیشکسوت ادامه داد: ینکه بعد از گذشت سال‌ها، عکسی که ثبت کرده‌ام امروز روی دیوار و در معرض دید مردم قرار گرفته، برایم بسیار خوشحال‌کننده است. بالاخره حاصل بیش از ۳۰ سال فعالیت حرفه‌ای، امروز دیده می‌شود و این اتفاق برای هر عکاسی ارزشمند است.

او افزود: هفته گذشته نیز روزنامه اطلاعات ویژه‌نامه‌ای منتشر کرد که بخش زیادی از عکس‌های آن از آثار من بود. سال‌ها به عنوان عکاس دفاع مقدس فعالیت کرده‌ام و بسیاری از عکس‌های شناخته‌شده دوران جنگ، از جمله تصویر معروف رزمندگان در کنار کشتی به گل نشسته در فتح خرمشهر و همچنین برخی تصاویر مسجد جامع خرمشهر، از آثارم هستند. اینکه امروز این عکس‌ها و آثار دوباره منتشر می‌شوند و مورد توجه قرار می‌گیرند، باعث خوشحالی و دلگرمی است.

 

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه