قتل برادر به سبک سریال خون سرد/ قاتل در یک قدمی چوبه دار

مرد دندانپزشک که در جریان جنایتی هولناک، برادرش را به سبک سریال «خون سرد» به قتل رسانده بود با تأیید حکم قصاصش در یک‌ قدمی مجازات قصاص قرار گرفت.
تاریخ: 05 اسفند 1404
شناسه: 133295

حادثه 24 -مرد دندانپزشک که در جریان جنایتی هولناک، برادرش را به سبک سریال «خون سرد» به قتل رسانده بود با تأیید حکم قصاصش در یک‌ قدمی مجازات قصاص قرار گرفت.

این حادثه هفدهم آذر سال 1401 در شمال تهران رخ داد. مرد دندانپزشک‌ با برادرش که پزشک عمومی بود ‌ اختلاف مالی 4 میلیارد تومانی داشت. در ادامه با بازجویی از دستیار مرد دندانپزشک، کلید حل معمای قتل به‌دست آمد.

سرایدار فاش کرد که درگیری بر سر مسائل مالی آغاز شده و دندانپزشک با چکش و قندشکن برادرش را به قتل رسانده است. پس از جنایت، متهم با کمک سرایدار، جسد را به پشت‌بام منتقل کرده، آن را مثله و بخشی از آن را سوزانده و باقیمانده‌ها را در بیابان‌های اطراف تهران رها کرده‌است.

پس از اعترافات دستیار دندانپزشک، متهم در جزیره کیش و پیش از خروج از کشور دستگیر شد. او درباره اختلافاتش گفت: سال‌ها قبل تصمیم گرفتم برای یکی از انتخابات‌ها نامزد‌ شوم و از برادرم خواستم کارهای تبلیغاتش را انجام بدهد. برای این کار پول زیادی به او دادم اما برادرم نه پولم را برگرداند و نه اقدامی برای موفقیت من در انتخابات انجام داد.

 او اما قتل را انکار کرد و انگشت اتهام را به سمت دستیارش نشانه گرفت.

او ادعا کرد که دستیارش تحت‌تأثیر مواد‌مخدر، برادرش را به شیوه‌ای شبیه‌ سریال «خون سرد» کشته و او در پنهان‌سازی‌ جسد برادرش به دستیار خود کمک کرده است. این مرد دردادگاه کیفری محاکمه و به قصاص محکوم شد. با قطعی‌شدن حکم، ‌پرونده به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارجاع و شمارش معکوس برای قصاص قاتل آغاز شده است.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه