رودر رو شدن زهرا بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده در جریان ناآرامی‌های اخیر

در پی اغتشاشات و ناآرامی‌های روز‌های اخیر، تعدادی از افراد دخیل در این وقایع شناسایی و بازداشت شدند. برخی از این افراد هم‌اکنون در ندامتگاه زنان استان تهران نگهداری می‌شوند.در همین راستا، زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست‌جمهوری، با هدف بررسی وضعیت زنان بازداشت‌شده در جریان ناآرامی‌های اخیر، از ندامتگاه زنان استان تهران بازدید و در جریان وضعیت بازداشت‌شدگان قرار گرفت.
تاریخ: 11 بهمن 1404
شناسه: 133079

حادثه 24 -سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از سقوط یک خودروی سواری به دره در روستای وردیج خبر داد و گفت: این حادثه ۲ کشته و ۲ مصدوم برجای گذاشت.

شروین تبریزی در توضیح بیشتر این حادثه گفت: ساعت ۰۱:۵۴ دقیقه بامداد امروز (شنبه) گزارشی مبنی بر سقوط یک خودروی سواری به دره در محدوده‌ ابتدای روستای وردیج به مرکز ارتباطات، اعزام و راهبری عملیات اورژانس استان تهران اعلام شد.

وی افزود: با اعلام این گزارش بلافاصله ۳ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی فرماندهی عملیات به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: متأسفانه در این حادثه ۲ نفر جان خود را از دست دادند و ۲ نفر نیز مصدوم شدند که بعد از انجام اقدامات اولیه درمانی توسط کارشناسان اورژانس استان تهران جهت ادامه درمان به مرکز درمانی انتقال داده شدند.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

کلمات کلیدی :
در همین رابطه