واژگونی مینی‌بوس کارگران در کرمانشاه با 15 مصدوم

رییس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت: واژگونی یک مینی‌بوس در جاده کامیاران به کرمانشاه ۱۵ کارگر را مصدوم کرد.
تاریخ: 05 آبان 1404
شناسه: 132103

 حادثه 24 -رییس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت: واژگونی یک مینی‌بوس در جاده کامیاران به کرمانشاه ۱۵ کارگر را مصدوم کرد.

مسعود قلعه سفیدی روز دوشنبه اظهار کرد: این حادثه امروز ساعت ۶:۳۱ دقیقه صبح در محور کامیاران به کرمانشاه و به علت خواب آلودگی راننده مینی بوس و عدم کنترل وسیله نقلیه اتفاق افتاد.

وی با اشاره به اینکه مصدومان برای درمان به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شدند افزود: حال همه مصدومان مساعد است و هیچ کدام وضعیت وخیمی ندارند.

رییس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه این حادثه بعد از پادگان شهدا اتفاق افتاده است گفت: مصدومان بلافاصله توسط آمبولانس‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل و اقدامات درمانی اولیه برای آنان انجام شد.

قلعه‌سفیدی افزود: تمام مصدومان کارگرانی بودند که برای انجام فعالیت‌های کشاورزی به مزارع منطقه می‌رفتند و خوشبختانه پس از انتقال به بیمارستان تحت مراقبت قرار گرفتند.

وی با تأکید بر اهمیت رعایت نکات ایمنی در حمل‌ونقل، گفت: رانندگان باید به زمان استراحت توجه کنند و از خستگی و خواب‌آلودگی جلوگیری نمایند تا از وقوع چنین حوادثی پیشگیری شود.

رییس اورژانس کرمانشاه همچنین اظهار داشت که بررسی‌های پلیس راه برای تعیین جزئیات دقیق‌تر حادثه و شرایط جاده ادامه دارد و وضعیت تمامی مصدومان پایدار اعلام شده است.

آخرین اخبار «حوادث کرمانشاه» را در صفحه حوادث کرمانشاه حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه