قتل مسلحانه شهروند ریگانی/ قاتل قبل از خروج از کشور دستگیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از دستگیری عامل قتل مسلحانه شهروند ریگانی که در حال خروج از کشور بود خبر داد.
تاریخ: 29 مهر 1404
شناسه: 132007

 حادثه 24 -جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از دستگیری عامل قتل مسلحانه شهروند ریگانی که در حال خروج از کشور بود خبر داد.

سرهنگ مهدی پورامینایی سه‌شنبه ۲۹ مهر در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: اواخر شهریور امسال، قتل مسلحانه یک مرد جوان در حوزه شهرستان ریگان رخ داد و بلافاصله، ماموران دایره جناحی پلیس آگاهی استان با پی‌جویی‌ها و اقدامات اطلاعاتی، عامل این قتل را شناسایی و تحت ردزنی قرار دادند.

وی افزود: در نهایت ماموران از حضور این فرد در یکی از نقاط استان اصفهان مطلع و با اعزام یک تیم عملیاتی از ماموران پلیس آگاهی به استان اصفهان، موفق شدند قاتل فراری را دستگیر کنند.

پورامینایی گفت: عملیات دستگیری این متهم پس از ۲۴ ساعت تعقیب و مراقبت نامحسوس و در حالی که قصد خروج از کشور از سمت مرزهای شمال غرب را داشت، انجام شد.

 آخرین اخبار «حوادث کرمان» را در صفحه حوادث کرمان حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه