حادثه 24 -سحرگاه روز گذشته، مجرمی که در یک پرونده قتل به اعدام محکوم شده بود به دار مجازات آویخته شد.
به نقل از روابط عمومی دادگستری استان؛ اسماعیل باقری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان اظهار داشت: در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ شخصی به نام حسن انصاری در گردنه چهارطاق دهستان بارز لردگان با سلاح گرم به قتل می رسد.
وی گفت: با پیگیریهای قضایی قاتل بلافاصله شناسایی و روند تشکیل پرونده و رسیدگی به جرم وی آغاز می گردد و علیرغم تلاشهای فراوان اعضاء شوراهای حل اختلاف برای صلح و سازش، با توجه به عدم گذشت اولیاء دم و درخواست ایشان برای اجرای حکم قصاص، محکوم علیه پس از طی مراحل قضایی سحرگاه دیروز در زندان شهرستان لردگان به دار مجازات آویخته شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان لردگان تأکید کرد: اجرای این حکم قصاص برای اولین بار بود که در زندان لردگان صورت
می گرفت و به لحاظ بازدارندگی و حفظ حرمت جان افراد از پس سایر احکام قصاص مرتبط با حوزه قضایی لردگان در زندان این شهرستان اجرا خواهد شد.
آخرین اخبار «حوادث چهارمحال و بختیاری» را در صفحه حوادث چهارمحال و بختیاری و حوادث شهرکرد حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.