رونمایی استقلال از آخرین بمب نقل و انتقالاتش تا فردا

مذاکرات با آخرین خرید تابستانی استقلال به سرانجام رسیده و به‌زودی معارفه مونیر الحدادی در پیراهن آبی انجام خواهد پذیرفت.
تاریخ: 15 شهریور 1404
شناسه: 131246

حادثه 24 -مذاکرات با آخرین خرید تابستانی استقلال به سرانجام رسیده و به‌زودی معارفه مونیر الحدادی در پیراهن آبی انجام خواهد پذیرفت.

استقلالی‌ها بعد از چند مرحله مذاکره با مونیر الحدادی که ارزشی 1.5 میلیون یورویی در ترانسفرمارکت دارد، موفق شدند با این ستاره 30 ساله به توافق برسند و او در اسپانیا، تست‌های پزشکی‌اش را پشت سر گذاشت که پاسخ این تست‌ها برای ایفمارک ارسال شده است. گفته می‌شود که تست‌ها مثبت بوده و مونیر الحدادی آماده سفر به تهران است تا قراردادش با آبی‌پوشان پایتخت را نهایی کند و رسماً در قامت یار جدید استقلال به جمع شاگردان ریکاردو سا پینتو اضافه شود.

مونیر الحدادی توسط مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال فالو شد و استقلال بزودی از این ستاره مراکشی رونمایی خواهد کرد.

آخرین اخبار ورزشی را در صفحه اخبار ورزشی حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه