حادثه 24 -معاون عملیات سازمان آتشنشانی مهاباد گفت: جنازه جوان سقزی غرق شده در سد مهاباد پس از سه روز جستجوی تیم های غواصی پیدا شد.
سردار فداکار بامداد دوشنبه اظهار کرد: این جوان ۲۰ ساله اهل شهرستان سقز که به همراه پدرش روز جمعه برای شنا به سد مهاباد رفته بود، دچار غرق شدگی شد.
افزود: این جوان پس از شنا از طرف جزیره مهاباد به طرف دیگر سد دچار خستگی و در میان راه دچار غرق شدگی شد.
معاون عملیات سازمان آتشنشانی مهاباد گفت: تیمهای جستوجو و نجات از روز جمعه در عمق حدود ۲۰ متری سد و در نزدیکی دریچه به دنبال جسد بودند، تا اینکه سرانجام موفق به یافتن جسد وی شدند.
وی با قدردانی از تلاش تیم های غواصی افزود: پس از این حادثه علاوه بر تیم غواصی مهاباد، تیم های غواصی و ملوانان از شهرهای اطراف از جمله بوکان، سقز و میاندوآب در سد مهاباد به جستجوی جنازه این جوان غرق شده پرداختند.
وی افزود: بسیاری از شهرندوان مهاباد نیز در طول این سه روز با خانواده این جوان ابراز همدردی کرده و وسایل و امکانات مورد نیاز را برای اعضای خانواده و آشنایان وی تیهه و تدارک دیدند.
فداکار گفت: جنازه این جوان پس از پیدا شدن در سد مهاباد برای بررسی علت حادثه و سایر تشریفات با بدرقه مردم به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.
وی یادآور شد: سد مهاباد منبع اصلی تأمین آب شرب و کشاورزی منطقه به شمار میرود و مسوولان محلی بارها نسبت به خطر شنا در این سد هشدار دادهاند.
آخرین اخبار «حوادث آذربایجان غربی» را در صفحه حوادث آذربایجان غربی و حوادث ارومیه حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.