دو سارق جیب‌بر در ایستگاه مترو دستگیر شدند

فرمانده یگان انتظامی متروی پایتخت از دستگیری سارقان جیب بر حرفه‌ای در ایستگاه متروی تهران خبر داد.
تاریخ: 25 مرداد 1404
شناسه: 131063

حادثه 24 -فرمانده یگان انتظامی متروی پایتخت از دستگیری سارقان جیب بر حرفه‌ای در ایستگاه متروی تهران خبر داد.

سرهنگ عباس کرمی‌راد در توضیح بیشتر گفت: در پی اجرای طرح بررسی افراد مظنون و مشکوک در سطح ایستگاه‌های مترو، عوامل پلیس مترو در حین گشت‌زنی در ایستگاه‌های شهری، به دو نفر خانم و آقا که در حال زاغ زنی شهروندان بودند مشکوک شدند و آن ها را زیر نظر گرفتند.

 وی افزود: متهمان که با مشاهده ماموران بلافاصله به سرعت از محل متواری شدند در یک عملیات پلیسی دستگیر و به مقر پلیس انتقال یافتند.

فرمانده یگان انتظامی متروی پایتخت ادامه داد: در بررسی‌های بیشتر از متهمان علاوه بر کشف مدارک هویتی و بانکی مربوط به سایر افراد ۲ دستگاه تلفن همراه سرقتی که به تازگی سرقت کرده بودند، کشف شد.

کرمی‌راد به شناسایی مالکان تلفن‌های سرقتی و اعتراف متهمان به ۱۰ فقره سرقت اشاره کرد و ادامه داد: متهمان برای تکمیل تحقیقات اولیه و کشف سایر جرائم احتمالی به کلانتری منتقل شدند.

وی همچنین به شهروندان توصیه کرد که در زمان استفاده از حمل و نقل عمومی و مترو، همواره به اطراف خود هوشیار بوده و مراقب افراد سودجو باشند.

 آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه