اسیدپاشی بر روی باجناق در زرقان

.فرمانده انتظامی زرقان امروز چهارم مرداد گفت: فردی که اقدام به اسید پاشی بر روی باجناق خود کرده بود با هماهنگی قضایی روانه دادسرا شد.
تاریخ: 04 مرداد 1404
شناسه: 130786

حادثه 24  .فرمانده انتظامی زرقان امروز چهارم مرداد گفت: فردی که اقدام به اسید پاشی بر روی باجناق خود کرده بود با هماهنگی قضایی روانه دادسرا شد.

فریبرز مردانی اظهار کرد: در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اسید پاشی فردی بر روی باجناقش در منزل پدر زنش در یکی از محله‌های شهر زرقان، بلافاصله شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران انتظامی تحقیقات خود را آغاز و با هماهنگی قضایی و همکاری خانواده متهم، عامل اسید پاشی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی رزرقان با اشاره به اینکه متهم علت و انگیزه خود را اختلافات خانوادگی اعلام و سپس روانه دادسرا شد، از شهروندان درخواست کرد هشدارها و توصیه‌های پلیس را جدی بگیرند و در صورت هرگونه اختلاف با مراجعه به قانون آن را حل و فصل کنند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

آخرین اخبار «حوادث فارس» را در صفحه حوادث فارس و حوادث شیراز حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید

در همین رابطه