پایان اخاذی مأمور قلابی از اتباع در پاکدشت

فرمانده انتظامی پاکدشت از دستگیری مامور قلابی در این شهرستان که از اتباع غیرمجاز بیگانه اخاذی می کرد، خبر داد.
تاریخ: 17 تیر 1404
شناسه: 130603

حادثه 24 -فرمانده انتظامی پاکدشت از دستگیری مامور قلابی در این شهرستان که از اتباع غیرمجاز بیگانه اخاذی می کرد، خبر داد.

 سرهنگ شهرام ولی خانی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: چهار نفر اتباع بیگانه که از مرز تایباد خود را به پاکدشت رسانده بودند توسط یک خودروی پژو ۴۰۵ مشکی در میدان الغدیر متوقف شده و توسط متهم پرونده که خود را مأمور معرفی نموده و دارای یک رشته دستبند و یک افشانه اشک آور بوده مورد اخاذی قرار گرفته و مبلغ ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به وی پرداخت می‌کنند.

این مقام انتظامی افزود: با گزارش این خبر، مأمورین انتظامی بخش شریف آباد در ایست و بازرسی در موقعیت پلیس راه شریف آباد متهم را دستگیر و پس از بازرسی از خودرو یک رشته دستبند و یک افشانه اشک آور از وی کشف کردند.

وی گفت: در پایان متهم به همراه پرونده‌ی تکمیلی تحویل مقام قضائی و نهایتاً روانه زندان شد.

آخرین اخبار «حوادث تهران» را در صفحه حوادث تهران حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه