بازداشت روی مزراحی به اتهام جاسوسی برای ایران

روزنامه «تایمز اسرائیل» مدعی شد: یک جوان اسرائیلی ۲۴ ساله به نام «روی مزراحی» به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد.
تاریخ: 08 تیر 1404
شناسه: 130531

حادثه 24 -روزنامه «تایمز اسرائیل» مدعی شد: یک جوان اسرائیلی ۲۴ ساله به نام «روی مزراحی» به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد.

رسانه‌های عبری از بازداشت یک صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران خبر دادند.

بازداشت وی در چارچوب توطئه ادعایی برای ترور «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ است. مزراحی به «کمک به دشمن در زمان جنگ» متهم شده است.

طبق گزارش این رسانه وی آوریل ۲۰۲۵ بازداشت شد.

طبق گزارش این رسانه‌ها مزراحی مواد منفجره قوی را دز نزدیک منزل کاتس کار گذاشته شده بود. این مواد منفجره در زمان عبور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از نزدیکی آن آماده انفجار بودند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد: اطلاعات ایران در آستانه موفقیت در اجرای این عملیات بود.

جهانگیر با بیان اینکه خسارات وارده به همسایه‌های زندان اوین خسارت‌های سنگین مادی و خسارت‌های بدنی است، گفت: حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین موجب ایراد خسارات گسترده مالی و بدنی به همسایه‌های نزدیک به سالن ملاقات و ساختمان دادیاری شده است.

روزنامه تایمز اسرائیل افزود: مزراحی از سوی نیروهای ایرانی از طریق تلگرام جذب شده بود. وی با یک ایرانی به نام الکس در ارتباط بود. مزراحی دوستش «الموگ آتیاس» ۲۴ ساله را نیز با خود همراه کرد و هر دو مأموریت‌های جاسوسی شامل عکسبرداری از پایگاه‌های حساس از جمله مقر شاباک و تحویل تصاویر به فرد ایرانی را انجام می‌دادند. مزراحی همچنین موبایل جدیدی را خریداری کرده و از طریق یک اپلیکیشن خاص با ایرانی‌ها در ارتباط بود. یک کیف را نیز که شامل بمب بود از یک مکان به مکان دیگر می‌برد. وی همچنین یک خودرو برای اجرای این مأموریت اجاره کرده بود و به «کریات ملاخی» برای دفن این کیف رفته بود.

کاتس در واکنش به این حادثه مدعی شد: این یک توطئه ایرانی است که توسط دستگاه‌های امنیتی ناکام مانده است.

تازه ترین رویدادهای جهان را در صفحه اخبار جهان حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

کلمات کلیدی :
در همین رابطه