حادثه 24 -رییس پلیس آگاهی استان همدان گفت: فردی که به واسطه جانبداری از برادرش در نزاع، با ضربات چاقو فردی را مضروب و به قتل رسانده بود، دستگیر شد.
به گزارش روز یکشنبه سرهنگ علی اسدبگی درباره جزئیات این خبر افزود: در پی اعلام مرکز ۱۱۰ مبنی بر یک مورد درگیری منجر به قتل کارآگاهان پلیس آگاهی به محل اعزام شد.
وی اضافه کرد: بررسی های اولیه پلیس گویای این بود که مرد جوانی در درگیری با ضربات متعدد چاقو مصدوم و در بیمارستان به علت شدت جراحات وارده فوت کرده است.
رییس پلیس آگاهی استان همدان خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی و بهره گیری از ظرفیت های درون و برون سازمانی در کمتر از ۶ ساعت قاتل را شناسایی، دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.
سرهنگ اسدبگی گفت: قاتل در تحقیقات به بزه ارتکابی با انگیزه جانبداری از برادر حین درگیری اعتراف کرد که با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
آخرین اخبار «حوادث همدان» را در صفحه حوادث همدان حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.