کارچاق‌کن مدعی نفوذ در دستگاه قضایی مسجدسلیمان دستگیر شد

دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان از شناسایی و بازداشت یک فرد سودجو که با ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی از شهروندان وجوهی دریافت کرده بود، خبر داد.
تاریخ: 06 خرداد 1404
شناسه: 130159

حادثه 24 -دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان از شناسایی و بازداشت یک فرد سودجو که با ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی از شهروندان وجوهی دریافت کرده بود، خبر داد.

علی زلقی با اعلام این خبر اظهار کرد: این فرد با ترفندهای فریبنده و وعده‌های واهی مبنی بر توانایی در مداخله در روند رسیدگی قضایی، اقدام به اخذ مبالغی از برخی مراجعان کرده بود که با رصد اطلاعاتی و پیگیری مستمر توسط حفاظت و اطلاعات دادگستری، شناسایی و با دستور قضایی بازداشت شد.

به نقل از دادگستری کل استان خوزستان، وی افزود: متهم پس از انجام تحقیقات مقدماتی و تفهیم اتهام، با صدور قرار قانونی روانه زندان شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مسجدسلیمان با تاکید بر برخورد قاطع دستگاه قضا با افراد فرصت‌طلب که با سوءاستفاده از عنوان قوه قضائیه یا ادعای ارتباط با مقامات قضایی، موجبات تضییع حقوق مردم را فراهم می‌کنند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه، مراتب را از طریق دفاتر حفاظت و اطلاعات یا سامانه ۱۵۸۰ گزارش دهند.  

آخرین اخبار «حوادث خوزستان» را در صفحه حوادث خوزستان و حوادث اهواز حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه