حادثه 24 - معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز گفت: با کشف جسد یک مرد در خودروی شخصی خود در منطقه کیانپارس اهواز، دادسرای جنایی به این موضوع ورود کرد و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل شد.
به نقل از دادگستری خوزستان، فاخر باوی یکشنبه در این خصوص بیان کرد: ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه صبح امروز یکشنبه با اعلام کلانتری ۱۴ اهواز مبنی بر کشف جسد یک مرد جوان در یکی از خیابانهای منطقه کیانپارس بازپرس ویژه قتل در محل حضور یافت و تحقیقات مقدماتی آغاز شد.
وی افزود: طبق بررسیهای اولیه، متوفی حدود ۳۴ سال سن دارد و دندانپزشک بوده که از ناحیه سر مورد اصابت گلوله کلت قرار گرفته است.
باوی ادامه داد: باتوجه به کشف اسلحه در خودرو و فشنگ در جیب متوفی، پس از تشکیل پرونده قضایی، با صدور دستورات اولیه، جسد برای تعیین علت فوت اعم از قتل یا خودکشی، به پزشکی قانونی انتقال یافت و اسلحه نیز برای کارشناسی به واحد مربوطه ارجاع شد.
آخرین اخبار «حوادث خوزستان» را در صفحه حوادث خوزستان و حوادث اهواز حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.