جنجال همسر دوم عراقچی/ زن اول وزیر امور خارجه چه کسی است؟

عباس عراقچی از دیروز در صدر سرچ ایرانی‌هاست، برخی اکانت‌های توئیتری تصاویری از همسر دوم او منتشر کردند که خیلی خبرساز شده.
تاریخ: 17 دی 1403
شناسه: 127966

حادثه 24 - عباس عراقچی از دیروز در صدر سرچ ایرانی‌هاست، برخی اکانت‌های توئیتری تصاویری از همسر دوم او منتشر کردند که خیلی خبرساز شده.

اصلا و اساسا فضای توئیتر این شکلی است که هر کارتل سیاسی برای خودش یک دسته دارد. یعنی شما هیچ حرکتی را در توئیتر نمی‌بینید که پشت پرده‌ای نداشته باشد. راست و چپ و اصلاح‌طلب و اصولگرا هم ندارد، حتی در میان برانداز و وفادار هم کلی از پروژ‌ها هست. هر روز قرار است دعوایی باشد که پشتش موقعیت و پول خوابیده، مردم عادی اما خداروشکر خیلی توئیتر ندارند اما شوربختانه امواج توئیتر تا شبکه‌های اجتماعی دیگر کشیده می‌شود.

به هر حال عراقچی جزو آن دسته‌ای است که نگاه نرم‌تری نسبت به تعامل ایران با جهان دارند، زدن او مساوی است با کسب سود بیشتر از تحریم، گمان نکنید اگر برعکسش بود، این اتفاق نمی‌افتاد! متاسفانه برعکسش هم موجی شبیه ایجاد می‌کرد، اگر مثلا کسی از میان پایداری‌چی‌ها دچار چنین اتفاقی می‌شد به هر حال بودند عده‌ای از سمت اصلاح‌طلب‌ها که موج تخریب راه بیاندازند، شاید کم‌تر اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌شد.

همسر دوم یا سوم و صدم فلان مقام و مسئول هیچ ربطی به من و شما ندارد، مادامی که عملکرد مسئولین در جهت رفاه مردم باشد، دلار هشتاد هزارتومانی و اقتصاد ورشکسته اما آدم‌ها را بی‌حوصله می‌کند و کارتل‌های سیاسی هم به چیزی جز منفعت فکر نمی‌کنند، پس دنبال مچ‌گیری هستند که از قواعد عرفی مردم سواستفاده کنند. این مردم اما احتمالا دیگر در شرایطی نیستند که همسر دوم و سوم کسی خیلی برایشان مهم باشند. آن‌ها امکانات درمانی به روز، حمل و نقل آبرودار، صلح با جهان، آموزش و پرورش خوب، برق، گاز و آب و و رفاه می‌خواهند. جان عزیزانتان رها کنید این به جان هم افتادن‌ها را، با ادامه این روند اصلا چیزی نمی‌ماند که سرش دعوا کنید.

کاربران درباره اتفاق خبرساز دیروز چه نظری دارند؟

علی: همسر دوم عراقچی یعنی چی مگه دو زنه است؟ آقای عراقچی سالها پیش از همسر قبلیش طلاق گرفته و دوباره ازدواج کرده و یک بچه ۳ ساله هم داره، آخر پزشکیان آدم بدیه که زن نداره و ازدواج نکرده یا عراقچی آدم بدیه که زن نداشته و ازدواج کرده.

یک کاربر حزب‌اللهی به نام تاج: ‌ازدواج با خانم جوانتر نه غیر شرعی، نه این روزها غیر عرفه. مسئولین رو بخاطر خطاهاشون نقد کنیم نه بابت زندگیشون شخصیشون قضاوت! شنیدم عراقچی سال‌ها پیش جدا و ازدواج مجدد کرده و یک کودک دارن! همین امروز او را بابت برجام نقد کردم اما سن و ظاهر همسرش به شرط رعایت قوانین ربطی به ما ندارد.

سهیل: آقا فکر این گرونی‌ها باشید تو رو خدا، قیمت دلار رو که دیدید. بنزین هم تا چندوقت دیگه همین می‌شه.

عبدالرضا داوری: دکتر عراقچی خط مقدم دیپلماسی نظام در روزهای سخت کنونی است و بخاطر مردم، بدنبال مذاکره، توافق، رفع تحریمها و حل مشکلات کشور در سیاست خارجی است. اگر دستگاههای امنیتی، خط تخریبی اخیر علیه دکتر عراقچی را ردیابی کنند، حتما به پولهای کثیف کاسبان تحریم و عوامل نفوذی اسرائیل خواهند رسید.

منصور: ما اصل قضیه رو رها کردیم رفتیم دنبال حواشی. با این اتفاقاتی که افتاده و این فشار سنگینی که روی دوش مردمه چجوری میشه به همسر فلان سیاستمدار فکر کرد. فرقی نمیکنه عراقچی باشه یا وزیر خارجه دولت رئیسی. برای ما مردم هیچ چیزی به اندازه رفاه و آرامش مهم نیست.

میثم ایرانی(نزدیک به دولت): پروژه‌بگیران که هیچ! امان از جوانی که به اسم انقلابی‌گری اینطور مطلب منتشر می‌کند : عراقچی زن سوم گرفته ! یک انسان سالها قبل از همسر قبلی خود جدا شده و چندسال است ازدواج دوم کرده؛ همین! هم دشمن مسئولان را تخریب کند هم مدعیان انقلاب؟ کاش این وسط کمی هم به فکر منافع ملی باشید.

همسر اول عباس عراقچی کیست؟

عباس عراقچی که اکنون ۶۲ سال دارد، پیش از این در زندگی مشترک خود با خانم بهاره عبداللهیان، صاحب سه فرزند – دو پسر و یک دختر – شده و اکنون نیز نوه‌دار است. همسر اول ایشان، که دختر علی عبدالهیان از چهره‌های سرشناس اتاق بازرگانی و نزدیک به حزب موتلفه اسلامی است، برخلاف فضای سیاسی خانواده، به هنر روی آورده و به عنوان نقاش فعالیت می‌کند. آن‌ها یک نوه دختری به نام علی داشتند. البته این ازدواج چند سال پیش به طلاق منتهی شد.

خانم بهاره عبداللهیان در دوران ماموریت دیپلماتیک همسرش در ژاپن، از فرصت حضور در این کشور برای برگزاری نمایشگاه نقاشی رنگ روغن استفاده کرد و توانست آثار هنری خود را به نمایش بگذارد.

در جریان مذاکرات هسته‌ای یک مصاحبه از وندی شرمن درباره نوه‌دار شدن خود و عباس عراقچی در جریان مذاکرات منتشر شد که بسیار خبرساز شد. شرمن در این باره گفته بود: «در زمان مذاکرات، عباس عراقچی و من پدربزرگ و مادربزرگ شدیم و عکس نوه های خود را به یکدیگر نشان دادیم که باعث شد مثل آدمهای معمولی به هم نزدیک تر بشویم. البته موضع من در مذاکرات نرم‌تر نشد، اما این موضوع راه را برای درک یکدیگر هموارتر کرد».

آخرین اخبار چهره ها و افراد مشهور را در صفحه چهره ها حادثه 24 بخوانید.

صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه