مرگ جوان 30 ساله در واژگونی ُاپتیما در آبادان

رویس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: واژگونی یک دستگاه خودرو در بامداد روز سه شنبه در آبادان یک کشته و ۲ مصدوم به جا گذاشت.
تاریخ: 27 آذر 1403
شناسه: 127524

حادثه 24 - رویس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: واژگونی یک دستگاه خودرو در بامداد روز سه شنبه در آبادان یک کشته و ۲ مصدوم به جا گذاشت.

افشین دریانبرد امروز سه‌شنبه در تشریح جزئیات این حادثه، اظهار کرد: حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی اُپتیما در منطقه «بِریم» آبادان بعد از فلکه قایقرانی به طرف هتل کاروانسرا ساعت یک و ۲۲ دقیقه بامداد به مرکز Eoc اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان گزارش شد.

وی افزود: پس از اطلاع بلافاصله ۲ تیم امدادی از نزدیک‌ترین پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی آبادان به محل حادثه اعزام شدند.

دریانبرد گفت: در این حادثه یک نوجوان ۱۵ساله و یک مرد ۳۲ساله مصدوم و به بیمارستان امام خمینی(ره) منتقل شدند و یک مرد۳۰ ساله فوت کرد.

آخرین اخبار «حوادث خوزستان» را در صفحه حوادث خوزستان و حوادث اهواز حادثه 24 بخوانید.

 صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.

در همین رابطه