حادثه 24- قیمت تتر پرنوسانترین بازار روز گذشته بود و ۲۷۰۰ تومان نوسان داد. قیمت دلار در دو روز گذشته در فتح کانال دبل کرد و به ۶۰ هزار تومان رسید.
قیمت دلار در فتح کانال دبل کرد
بازار ارز در حالی به استقبال انتهای هفته میرود که قیمت دلار در دو روز گذشته دو کانال بالا آمده است. قیمت دلار و درهم که بعد از پایان به کار دولت سیزدهم روند افزایش به خود گرفته بود، با بالا گرفتن تنش میان اسرائیل و لبنان در روز سهشنبه وارد کانال ۵۹ هزار تومان شد. این روند قیمتی دلار پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران نیز ادامه یافت و کانال ۶۰ هزار تومان را فتح شد.
بامداد روز چهارشنبه همزمان با اعلام رسمی خبر ترور اسماعیل هنیه، بازار ارز و سکه این روز را با گپ مثبت آغاز کردند. قیمت دلار هرات با گپ مثبت ۷۰۰ تومانی در کانال ۶۰ هزار تومان شروع به کار کرد و با افزایش تا ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان بالا رفت. به گزارش اقتصادنیوز، در ادامه قیمت دلار هرات در نیمه دوم معاملات با کاهش قیمت درهم همراهی کرد و با افت کانال ۶۰ هزار تومان را از دست داد و به حوالی مرز حمایت ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان رسید. قیمت دلار هرات در معاملات پشت خط در ۵۹ هزار و ۸۸۰ تومان به کار خود پایان داد.
قیمت درهم که از روز یکشنبه وارد کانال ۱۶ هزار تومان شده بود روز چهارشنبه را با اخبار ترور در گپ مثبت آغاز کرد. قیمت درهم روز گذشته در ۱۶ هزار و ۴۵۰ تومان بازگشایی کرد و با در نیمه اول با صعود تا ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان بالا رفت. براساس بررسی اقتصادنیوز، در نیمه دوم در بازار تزریق درهم مخابره شد و قیمت آن با کاهش در ۱۶ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. البته معاملهگران مدعی بودند علاوه بر تزریق درهم، در بازار تهران و هرات نیز تزریق صورت گرفته است.
قیمت تتر پرنوسانترین بازار روز گذشته بود. قیمت تتر چهارشنبه را در انتهای کانال ۵۹ هزار تومان آغاز کرد و با افزایش تا مرز ۶۱ هزار تومان بالا رفت. به گزارش اقتصادنیوز، با کاهش بازارها ریزش تتر شدیدتر بود و به کف ۶۰ هزار تومان رسید، اما این پایان کار نبود و در معاملات شبانه قیمت تتر با افزایش دوباره تا ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت تا از قیمت دلار تهران عقب نیفتد.
از لحاظ فنی مرز مقاومت مهم قیمت دلار هرات ۶۰ هزار و ۴۰۰ تومان است که در روز چهارشنبه نتوانست از این سطح عبور کند. براساس بررسی خبرنگار اقتصادنیوز، اگر قیمت دلار امروز از این مرز عبور کند با هیجان میتواند تا مرز کانال ۶۱ هزار تومان بالا برود. اما اگر قیمت دلار زیر این مرز بماند نوسان نرخ دلار در حوالی مرز حمایت خواهد بود. اولین مرز حمایت بازار ارز در حوالی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان قرار دارد.
استارت قیمت طلا برای رکوردزنی
نشست فدرال رزرو و ترور اسماعیل هنیه در تهران دو محرک صعود بازار طلا و سکه بودند. با افزایش انتظارات از کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در سپتامبر و بالا رفتن ریسکهای ژئوپلوتیکی قیمت انس طلا با صعود به سمت سقف تاریخی حرکت کرد.
صعود قیمت سکه تضمین شد؟
پیشبینی قیمت سکه
بازار طلا و سکه در حالی امروز را آغاز میکند که قیمت ارز و سکه در روز گذشته با هیجان خبر ترور اسماعیل هنیه یک کانال بالا رفتند و قیمت دلار در تهران وارد کانال 60 هزار تومان شد و قیمت سکه به کانال 43 میلیون رسید. به گزارش اقتصادنیوز، پس از هیجان بازار در میانه روز چهارشنبه قیمت طلا و سکه از مرزهای بالایی عقب نشستند که معاملهگران دلیل این کاهش در نیمه دوم را تزریق در درهم، دلار تهران و دلار هرات میدانستند. البته قیمت طلای آبشده در معاملات پشت خطی دوباره با نوسان صعودی قیمت انس طلای جهانی، با افزایش از مرز 15 میلیون و 400 هزار تومان عبور کرد.
قیمت انس طلای جهانی در روز چهارشنبه تحت تاثیر دو اتفاق بود. اتفاق اول از لحاظ بنیادی برای بازار طلا رقم خورد؛ قیمت انس طلا بعد از ترور اسماعیل هنیه به بالای 2420 دلار رفت. اتفاق دوم برای بازار طلا، نشست فدرال رزرو در عصر چهارشنبه بود. به گزارش اقتصادنیوز، به دنبال اتفاقات ژئوپولیتیکی در منطقه و انتظارات مثبت درباره کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در سپتامبر قیمت انس طلا با افزایش همراه شد و به 2450 دلار رسید.
قیمت دلار هرات روز گذشته را با گپ مثبت 700 تومانی در کانال بالاتر یعنی 60 هزار تومان آغاز کرد و با افزایش تا مرز مقاومت 60 هزار و 200 تومان بالا رفت. اما قیمت دلار هرات با روند رو به نزول در قیمت درهم، کاهشی شد و این کانال را از دست داد و در نهایت در 59 هزار و 700 تومان به کار خود پایان داد. قیمت اسکناس آمریکایی در جریان معاملات پشت خطی به 59 هزار و 900 تومان رسید.
قیمت دلار، سکه و طلا روز چهارشنبه را با جو خبر ترور با گپ مثبت بازگشایی کردند و در نیمه اول به سمت مرزهای بالایی حرکت داشتند؛ اما در نیمه دوم از هیجان بازار کاسته شد. قیمت سکه امامی در روز چهارشنبه با افزایش وارد کانال 43 میلیون شد و در بازار تا میانه این کانال بالا رفت. در ادامه با کاهش قیمت درهم و اثر آن بر سایر بازارها، قیمت سکه از این مرز فاصله گرفت. بررسی خبرنگار اقتصادنیوز نشان میدهد، در بازار تهران شکاف قیمت فروش سکه و قیمت خرید آن به یک میلیون رسید که عدد قابل توجهی است.
معاملهگران مدعی بودند این شکاف نشان میدهد که بازار در روز چهارشنبه بلاتکلیف شده بود. همچنین در بازار سکه شنیده میشد که به واسطه هیجان در بازار و بلاتکلیفی روند کمتر کسی حاضر به پذیرفتن ریسک خرید و فروش در بازار میشد. به واسطه همین در روز چهارشنبه از حجم معاملات کم شد.
نکته بازار سکه قیمت اعلامی در سایتهای سکه بود. در روز چهارشنبه بر خلاف قیمت سکه در بازار تهران که در کانال 43 میلیون در معامله بود، سایتهای اعلام نرخ سکه، قیمت را در کانال 42 میلیون اعلام میکردند. به گزارش اقتصادنیوز، قیمت طلای آبشده هم در روز چهارشنبه با گپ مثبت بالای مرز مقاومت 15 میلیون و 200 هزار تومان بازگشایی کرد و تا پله چهارم این کانال بالا رفت. در ادامه و در نیمه دوم قیمت طلای آبشده با کاهش به پله سوم افتاد. در معاملات پشت خطی قیمت طلای آبشده دوباره افزایشی شد و به حوالی 15 میلیون و 420 هزار تومان رسید.
از لحاظ تکنیکال اگر قیمت طلای آبشده امروز در پله چهارم کانال 15 میلیون تثبیت دهد؛ مرز مقاومت بعدی طلا در 15 میلیون و 780 هزار تومان خواهد بود. در مقابل اگر قیمت طلای آبشده در زیر مرز یاد شده تثبیت دهد میتواند به سمت نزول پیش برود. پیگیری خبرنگار اقتصادنیوز از معاملهگران فنی نشان می دهد، بازار فعلا درگیر هیجان و تنش است و تا از بین رفتن این ریسک سیاسی از بازار، قیمتها میتوانند به نوسان ادامه دهند. قیمت طلا و سکه در روز چهارشنبه با افزایشی که داشتند در بالای سقف کانال نزول که مرز مهمی بود تثبیت دادند.
گروهی از معامله گران هم معتقدند با رسیدن به انتهای هفته برخی و با توجه به کم عمق شدن بازار، قیمت سکه میتواند نوسان بالا داشته باشد و از مرز 43 میلیون و 500 هزار تومان عبور کند. به عقیده این گروه 42 میلیون و 700 هزار تومان تا 42 میلیون و 800 هزار تومان، محدوده حمایت سکه است که اگر در جریان معاملات امروز زیر این محدوده تثبیت دهد؛ روند افزایشی متوقف خواهد شد و فلز گرانبهای داخلی مسیر نزولی را تجربه خواهد کرد.
آخرین اخبار اقتصادی را در صفحه اخبار اقتصادی حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.