حادثه 24 - جدایی شهریار مغانلو و پیوستن او به اتحاد کلبا بازتاب قابل توجهی در میان رسانههای اماراتی داشته است.
ابراز خوشحالی اماراتیها از جدایی شهریار از سپاهان
این در شرایطی است که سپاهان باید در تاریخ 16 مردادماه در ورزشگاه نقش جهان به مصاف الشباب الاهلی برود که پائولو سوسای پرتغالی را به عنوان سرمربی خود برگزیده و مدیران این باشگاه امیدوارند بتوانند با شکست نماینده ایران در مرحله بعدی به مصاف الغرافه بروند.
در این بین جدایی شهریار مغانلو که بهترین گلزن سه فصل اخیر سپاهان بوده با خوشحالی اماراتیها همراه شده و یکی از خبرنگاران اماراتی با اشاره به این مطلب و همینطور مصافی که شباب الاهلی با سپاهان دارد، این جدایی را نکتهای مثبت برای نماینده کشورش ارزیابی کرده است.
البته سپاهان در خط تهاجمی با وجود جدایی شهریار مغانلو موفق به جذب چند بازیکن جوان و با انگیزه شده و تلاشهای مدیران باشگاه برای جذب بازیکن خارجی هم در همین پست ادامه دارد. مورایس امیدوار است این نفرات بتوانند به خوبی جای شهریار را در مسابقات حساس فصل پیش رو پر کنند.
آخرین اخبار ورزشی را در صفحه اخبار ورزشی حادثه 24 بخوانید.
صفحه اینستاگرام حادثه 24 را در اینجا دنبال کنید.