مصاحبه با اعضای هیئت علمی برای جذب در پژوهشگاه قوه قضائیه

فرایند مصاحبه و جذب اعضای هیئت‌علمی پژوهشگاه قوه قضائیه با برگزاری نخستین مرحله مصاحبه علمی و تخصصی از متقاضیان، آغاز شد.
تاریخ: 13 اردیبهشت 1399
شناسه: 31334

حادثه24- فرایند مصاحبه و جذب اعضای هیئت‌علمی پژوهشگاه قوه قضائیه با برگزاری نخستین مرحله مصاحبه علمی و تخصصی از متقاضیان، آغاز شد.

بر اساس فراخوان‌های منتشرشده در سال گذشته در راستای جذب اعضای هیئت‌علمی در پژوهشکده‌های مختلف پژوهشگاه قوه قضائیه، ۵۰ نفر از واجدان شرایط، ثبت‌نام کرده و متقاضی عضویت شدند.

درمجموع قرار است پنج مرحله جذب اعضای هیئت‌علمی برگزار شود که این فرایند با برگزاری مصاحبه ارزیابی توانمندی‌های علمی و تخصصی متقاضیان جذب در هیئت‌علمی پژوهشکده حقوق جزا و جرم‌شناسی، آغاز شد.

بر اساس فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی که پژوهشگاه قوه قضائیه سال گذشته منتشر کرده بود، ۹ نفر از واجدان شرایط برای جذب در هیئت‌علمی پژوهشکده حقوق جزا و جرم‌شناسی ثبت‌نام کرده بودند که هشت نفر برای انجام مصاحبه در محل پژوهشگاه حضور یافتند.

بر اساس این گزارش، مصاحبه ارزیابی و سنجش توانمندی‌های علمی و تخصصی متقاضیان جذب هیئت‌علمی پژوهشگاه قوه قضائیه با حضور سید حجت‌الله علم‌الهدی، ریاست پژوهشگاه، شاطری‌پور، سرپرست پژوهشکده حقوق جزا و جرم‌شناسی و دو تن از اعضای هیئت‌علمی و اساتید برجسته دانشگاه‌های تهران و قم برگزار شد.

از بین متقاضیان با نظر کمیته یادشده، یک نفر در پژوهشکده حقوق جزا و جرم‌شناسی مشغول به فعالیت خواهد شد که این پژوهشکده یکی از ۶ پژوهشکده علمی و تحقیقاتی پژوهشگاه قوه قضائیه به ریاست  شاطری‌پور است.

متقاضیان شرکت در این مرحله از مصاحبه جذب اعضای هیئت‌علمی پژوهشگاه قوه قضائیه دارای مدرک دکترای تخصصی حقوق جزا از دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه قم و دانشگاه تربیت مدرس بودند.

در بین متقاضیان حاضر در محل پژوهشگاه قوه قضائیه به‌منظور انجام مصاحبه علمی و تخصصی، از قضات باسابقه دادگستری و وکیل دادگستری به چشم می‌خورد. 

بر اساس فراخوانی که پیش‌تر پژوهشگاه قوه قضائیه منتشر کرده بود، دارا بودن حداقل مدرک دکترای تخصصی در رشته‌های حقوق و مدیریت، داشتن حداقل معدل ۱۷ در هر سه مقطع تحصیلی و نمره ۱۷/۵۰ و ۱۸ به‌ترتیب در رساله پایان‌نامه کارشناسی ارشد و دکتری، انتشار دو مقاله و پذیرفته شدن دو مقاله دیگر برای فارغ‌التحصیلان جدید و انتشار چهار مقاله برای فارغ‌التحصیلان قبلی و تسلط به زبان خارجی در حد مدرک آیلتس با حداقل نمره ۶ یا معادل آن در تافل، تولیمو و MCHE از جمله شرایط و مدارک موردنیاز برای متقاضیان جذب هیئت‌علمی پژوهشگاه قوه قضائیه است.

نتایج مصاحبه داوطلبان جذب هیئت‌علمی پژوهشگاه قوه قضائیه متعاقباً از طریق مراجع ذی‌ربط اعلام خواهد شد.

در همین رابطه